Toppa med din personlighet

Stolar på auktionTycker alla om att inreda sina hem? Nej! Om vi ska vara ärliga så är det långt ifrån alla människor som tycker det är kul med att inreda sina hem. Vissa anser det som en stor ångest att behöva köpa inredning för pengar som man hellre ser blir spenderade på sina favoritintressen – vad nu det kan vara skiftar.

Men, när det kommer till våra hem är det faktiskt mycket som du kan vinna på att engagera dig i din lägenhet eller villa. Ja, mer än vad du kan ana. Om du tänker på hur många timmar du lägger ner på att vara i ditt hem så inser du snabbt att det kan vara bra att när du öppnar ytterdörren så ska du få en känsla av att det är hemtrevligt. Får du inte det borde du fundera på hur du ska på bästa sätt kunna toppa bostaden med din personlighet. Och här är det endast dina tankar som är boven för om du kommer lyckas eller inte. Det går att köpa billiga loppisfynd eller göra egen konst med billiga canvasdukar och akrylfärg som kristindahlberg.se Gå en drejarkurs och ta hem egengjorda prydnadssaker eller sy upp kuddar i olika tyger och färger.

Fotografier eller stilrent

”När jag tänker på ”personligt” hem så tänker jag att inredningen ska passa personerna som bor där och vara vald av dem själva. Jag tänker också på personliga föremål som fotografier, barnteckningar och reseminnen och på föremål som av någon anledning är kära för de som bor i hemmet.”

Citatet är ett exempel på en tolkning av att få ett personligare hem, men om du är en minimalistisk stilren människa så bli inte skrämd av det då det kan likaväl vara personligt att ha vita väggar och en svart matta – bara hemmet speglar dig. För mer inspiration på hur du kan piffa till ditt hem så läs mer här.