Inspiration till ett personligt hem!

Det finns massor av härliga stilar att ha i åtanke när det är dags att inreda sitt hem. Shabby chic, modernt eller loppisfynd, alla har sin egen stil som de väljer och det blir säkerligen ett fint och trivsamt ställe att känna sig hemma i. För så länge det återspeglar ens personlighet brukar man allt som oftast gilla att komma hem.

Vissa delar av ett hem är inte alltid så lätta att sätta sin egen stil på utan det mesta som finns är rätt standard, mycket för att passa till alla möjliga inredningsprylar. Det kan vara saker som en skjutdörr, eller inredning i garderoben. Men även om de i sig inte är shabby chic är det inget som stör utan de fyller helt enkelt sin funktion, precis som de ska göra. Dessutom så kan det faktiskt bli för mycket av det goda, vad vissa än kanske kan tro. Att ha varenda grej i sitt hem i en speciell stil, färg, material eller liknande blir faktiskt inte så snyggt. Det handlar om att mixa och matcha för att få ett bra och personligt hem.

Om man ska inreda sitt hem för första gången är det rätt mycket beslut man måste ta i jämförelse med hur det är när man renoverar ett rum eller två. Och det kan vara rätt svårt att bestämma sig eftersom det kan kännas definitivt. Och även om man kan ändra på det när som helst egentligen är det en idé att kolla runt på internet efter inspiration innan så att det verkligen känns rätt.