Så får du mer tid för familjen i Lund

Hemstädning är en vardagslyx som många förbiser av ofta omotiverade anledningar. Slipp vardagsbråken, utnyttja rutavdraget och få mer tid för det som spelar roll.

Många drar sig för att anlita städhjälp. De flesta som läser på om hur mycket det egentligen kostar, och hur mycket det kan göra för din familj, inser dock snabbt fördelarna. Anlita Familjetid i Lund och utnyttja den fria tiden som uppstår till arbete, familj eller vad som för stunden behöver prioriteras.

Anlita städhjälp i dag

Ett rent hem är en vital del för din psykiska hälsa. Att ständigt vistas i en bostad full av smuts, damm och grejer överallt påverkar ditt humör och din sinnesstämning, oavsett om du är medveten om det eller inte.

Detta kan i sin tur leda att du presterar sämre på din arbetsplats, eller får sämre motivation att arbeta om du är frilansare eller egen företagare. Det kan med andra ord indirekt vara ekonomiskt fördelaktigt att anlita städhjälp. Här är några av de största fördelarna med städhjälp, sammanfattat:

  • Mer tid till annat
  • Bättre förutsättningar för lugn och avslappning när du är ledig
  • Mindre risk för onödiga familjebråk
  • Eventuellt bättre möjligheter att tjäna pengar

Få mer tid till det du värderar mest

Så klart är det inte alltid möjligt att anlita städhjälp, ur rent ekonomisk synpunkt. Men då gäller det samtidigt att tänka på att städtjänster kan innebära olika saker. Någon som kommer kanske en gång i månaden och dammsuger och skurar golvet är billigare än någon som kommer och dammar av alla hyllor, tvättar din tvätt och putsar fönster.

Med rutavdrag är det för de allra flesta möjligt att anlita städhjälp i någon form. Tänk på att du måste äga bostaden för att kunna nyttja de flesta ruttjänster. Flyttstädning är ett undantag – då kan du använda rut oavsett om du äger eller hyr bostaden.

Många anlitar också städfirmor vid enstaka tillfällen för en grovstädning, när tiden runnit iväg. Möjligheten att pussla ihop exakt vilka tjänster man vill ha hjälp med är större än de någonsin varit, och om städning orsakar dig stress i vardagen, kan det alltså vara något att se över.