Från porslinshund till pool

PorslinshundarVår smak är olik och bra är väl det. Tänk om alla skulle gå igång på persiska mattor, kandelabrar eller stora öppna ytor med vita väggar? Då hade den charmen med att komma hem till något försvunnit. Vill du slå på stort som få alla, oavsett smak och livsstil att gilla dig är att sätta in en pool något att rekommendera. Surfa in på www.pahlen.se för att ta del av deras utbud och läsa på mer om vad det innebär att bli poolägare.

Allt funkar – om du trivs

Ett hem ska vara en plats av trygghet och där vår personlighet speglas. Att följa trender slaviskt kan göra att vi själva försvinner och börjar leva i ett mio-hus. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till inredning. Vilket även Helene Larsson som är kulturattaché håller med om.

”Inredning har alltid intresserat mig men jag är aldrig trogen någon speciell stil. Jag inreder i stället med saker som ligger mig varmt om hjärtat, sådant som har en historia. Allt utom soffan är sådant jag hade med mig från Sverige och tidigare hem.”

Det har blivit populärt att handla mer och mer av sin inredning på secondhand-butiker och loppisar; för att spara pengar men även få med sig mer själ in i hemmen. Vi går även från det kala och kan pryda hallen med en stor porslinsdalmatin för att skapa spännande diskussioner och för att mer visa vilka vi är. Så, inför nästa gång ni ska renovera eller möblera om så utgå från era personligheter och lyft fram delar av den i inredningen.