Kontor i hemmet

Kontoret som man spenderar otroligt mycket tid på varje dag är en väldigt viktig plats i våra liv. I alla fall om man ser det från den synvinkeln om att man måste trivas där och att man mår bra av kontoret. Det finns trots allt en hel del aspekter som spelar in, och därför kan det vara svårt att trivas till 110 %, men oftast så brukar ens arbetsgivare försöka göra så gott de kan så att verkligen alla ska gilla att gå till jobbet om dagarna. Därför finns det en del som faktiskt väljer att ha kontoret hemma istället för att vara i en lokal, som egen företagare såväl som anställd. De får helt enkelt mer gjort och trivs bättre! Hur kan det komma sig, kanske du undrar? Kanske på grund av en, eller en kombination, av de punkterna här!

  • En av de absolut största fördelarna med att ha kontoret hemma är att man får lugn och ro på ett helt annat sätt som är omöjligt att komma åt i ett öppet kontorslandskap. Visst kan man ändå störas, om man har till exempel småbarn hemma, men med ljudabsorbenter från Sline så brukar det lilla problemet lösa sig, och man förblir ostörd. Något som leder till att man kan koncentrera sig på sitt jobb betydligt bättre, och därmed prestera mer!
  • Det sägs att ju närmare jobbet man bor, desto lyckligare är man! Och det ligger nog en hel del sanning i det, för vem gillar egentligen att pendla under morgonen eller kvällen? Inte bara kan tåg, bussar och liknande vara sena, utan det går också väldigt mycket tid åt att bara vänta på att komma fram, något som helt klart kan dra ner ens humör med lätthet, och något som man vill undvika! Har man kontoret hemma är alltså hela det problemet löst.
  • Att kunna lägg tid på exakt det man vill för stunden är alltid bra, vare sig det handlar om jobb eller att uträtta hushålssysslor. Med kontoret i samma byggnad som ens sovrum, kök och badrum så kan man med lätthet vara riktigt effektiv. Fastnar man kanske i en arbetsuppgift? Varför inte ta en paus på tjugo minuter och städa, diska eller liknande. På så sätt så har man det redan undanröjt, och får ny energi och inspiration till att lösa sitt jobb!