Inred med auktion!

När man ska inreda sitt hem finns det massor av saker man ska ta ställning till. Vad ska man ha i vilket rum? Hur mycket prylar vill man ha? Vilken stil ska allt hålla? Och visst, shabby chic i all ära men ibland vill man ha ett mer klassiskt och stilrent hem som avspeglar ens personlighet med små enkla knep. För att hitta de där möblerna och inredningsprylarna som gör sig perfekt i sitt hem behöver man leta. Ibland kan det ta lång tid, längre än bara en inflyttningshelg. Man kan hitta dem på stora möbelvaruhus, i små, personliga inredningsbutiker eller på auktion. Just auktion är något som blivit allt mer populärt de senaste åren!

Hitta inredningen på auktion!

Att hitta sin inredning på auktion är ett roligt sätt att få ett eget och personligt hem, men ändå väldigt fint och klassiskt. Ofta är man ensam om sina byråer, bord och stolar om de kommer från auktion, till skillnad från de som handlar på stora varuhus med massor av möbler till billiga priser. Man kan såklart blanda hur man vill, men med antikviteter blir vilket hem som helst till en riktig pärla. Något som man längtar efter att komma hem till, helt enkelt! På barnebys är auktioner online och man har samlat alla auktionshus på ett ställe, det vill säga att det blir mycket enklare att hitta just det som man är ute efter, vare sig det handlar om en speciell servis eller vilket soffbord som helst.

När det kommer till inredning finns det massor av saker att tänka på, men det allra viktigaste är att gå på magkänsla! Ingen annan än en själv ska trivas i hemmet och därför spelar det egentligen ingen roll vad det står i tidningar och vad vänner säger. Bara så länge det känns hemma!