Allt kan inte vara shabby chic

Den perfekta texten med ”Carpe diem” i bokhyllan står snyggt på sin plats och får en att känna hopp och mod. I fönstret finns frodigt gröna växter som står med sina rötter snyggt i en blommig jordkruka med vackra, men lite nötta, bokstäver på. Och över allt i hemmet önskar du att det kunde finnas prylar i sann shabby chick anda.

Men, i denna text ska vi inte längre tala om det vackra, fluffiga och iögonfallande utan det som inte riktigt kan falla in under den kategorin – och inte heller borde det. Så, hämta din favoritkudde och sätt dig bekvämt så ska vi i denna text ta dig med på hur du gör ditt hem säkrare och så dina vackra saker inte försvinner eller går sönder.

En tryggare vardagShabby chic-hjärtan

  • En bra hemförsäkring
  • Bra vitvaror
  • Ett bra hemlarm

Dessa punkter är tre viktiga element i ett hem som gör det mycket säkrare att både vistas i det – och att vara ifrån det. Vad som är viktigt  att tänka på är att du måste utgå från vilka det är som bor i hemmet samt dess planlösning och dess område. Att använda sig av bra vitvaror gör att det skapar en trygghet i att inga konstigheter kommer ske med el eller liknande läckage – får man i alla fall hoppas. Och hemförsäkringen och drulle för att du kan andas ut och känna dig trygg. Dessa två delar är något som de flesta människor tänker på och lägger mycket vikt vid. Men, när det kommer till hemlarm så är det något man tummar på för att man anser det onödigt. Detta kan stå en oerhört dyrt och få mängder av konsekvenser. Det är inte svårt. Surfa bara in och beställ ett hemlarm så kan du välja allt från kamera- och rökdetektorer till mindre varianter som skyddar dig från det som finns där ute. Hela säkerhetsbranschen har ökat den senaste tiden då vi blir mer på vår vakt och vill skydda vår värld vi så värnar om.  Detta enligt en artikel i Sydsvenskan som även skriver att säkerhetsbranschen omsätter mer än hela polisväsendet. Så, vad väntar du på? Se till att skydda dina saker och ditt hem.