Rätt ljus för stilen!

Shabby chic är en stil på inredning som nog vi alla som är inne på den här sidan verkligen gillar. Och det är inget konstigt med det, såklart! Den lantliga och romantiska stilen är otroligt härlig att ha i sitt hem och gör det både väldigt, väldigt fint men också harmoniskt att vara i. Helt enkelt så är ett hem som är shabby chic ett hem att trivas och må bra i. Det är alltså inte så konstigt att många har anammat den och älskar den.

Men något som är väldigt viktigt just när det kommer till stilen shabby chic är att ens hem är ljust, något som faktiskt väldigt många verkar glömma bort. Utan ljus så tappar stilen nämligen en hel del av sin charm som just är; ljus! Därför är fönster och belysning minst lika viktigt som att ha ett fint bord eller härliga ljusstakar. Dessutom är det såklart ett plus om fönsterna inte bara släpper in väldigt fint ljus, utan dessutom är energisnåla och gör att de för med sig ett hem som varken behöver värmas upp eller kylas ner så mycket som andra fönster gör. Ett tips är att klicka här för att komma till Bomix Fönster där de kan hjälpa en med att hitta ett par riktigt snygga och bra PVC fönster.

Just fönster är en sådan sak som gör otroligt mycket för ett hem, vare sig man inreder shabby chic eller inte. Ljus är bra för alla möjliga sorters inredningsstilar, så är det bara! Så även om man mot förmodan skulle ändra stil lite längre fram i livet, eller ska sälja sitt hem till någon annan med en annan stil så är ju alltid ett par bra, kostnadseffektiva fönster något att ha. Dessutom så mår man ju så himla bra av allt ljus som släpps in!