Inred för hösten

Äntligen är hösten på plats! Eller ja, en del tycker säkert inte att det är särskilt äntligen, men vi tycker om hösten. Man kan göra hösten till något riktigt trevligt och mysigt genom att fokusera på att få inredningen till något extra, och kanske göra om hemma! När man inte är ute lika mycket gäller det att göra hemmet riktigt mysigt.

Levande ljusEn av de saker man kopplar som mest samman med hösten så är det väl ändå det här med ljus. Värmeljus eller långa fina antikljus i en vacker ljusstake, oavsett vad man föredrar så är ljusen en trevlig del av inredningen på hösten. Blockljus är också väldigt trevligt, och det finns mycket att fynda på den fronten! En sak man kan göra är att skaffa sig en fin bricka eller ett fat, och sedan fylla det med ljus, små prydnadsstenar eller något annat man hittar, kanske kan man plocka lite vackra höstlöv, pressa dessa och sedan ställa några rejäla blockljus på? Det blir en vacker dekoration för hemmet.

På hösten kan du också ta fram de lite mörkare, varmare och murrigare färgerna-. Byt till gardiner som har lite grövre och tyngre tyg, det blir varmt och mysigt i rummets känsla av det. Och på tal om varmt, se till att du inte behöver frysa i soffan genom att skaffa dig en massa varma och gosiga plädar du kan ha att värma dig med vid kyliga kvällar! Tänk dig bara när du kryper upp i soffan med en kopp rykande hett te, tänder de där fina blockljusen och drar en fin filt över dig och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret. Det tycker vi är ordentligt mysigt. Så gör hösten till din favoritårstid genom att göra ditt hem extremt mysigt under den färgglada årstiden!